Home
Onze aanpak
Wanneer schilderen?
Ons werk
Contact
Onze aanpak:

Wie zelf al eens wat geschilderd heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid en de juiste materialen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat!

Deskundige analyse.

Als u Van Ditshuizen Schilderwerken inschakelt zullen wij in het offertestadium de conditie van het schilderwerk van de woning nauwkeurig inspecteren. De bevindingen van de inspectie worden met u doorgenomen. Op basis van de bevindingen en dit gesprek volgt de offerte voor het uit te voeren werk. Ook bieden wij de mogelijkheid om een meerjaren onderhoudsschema voor het buitenschilderwerk van de woning te maken. Als u hiertoe over gaat zullen wij in de toekomst steeds tijdig contact met u opnemen voor de volgende inspectiebeurt. Zo bent u er van verzekerd dat het schilderwerk aan uw woning er altijd op en top bij staat.

Kleuradvies en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in de voorbereidende fase onderscheiden wij ons door kennis en maatwerk. Daarom kunnen wij u garantie aanbieden op het werk én gekozen verfsysteem.

We adviseren u over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties en de toe te passen materialen voor zowel de buiten- als de binnenkant van de woning. De gebruikte producten en kleurnummers registreren wij voor u, zodat de historie van het schilderwerk in en aan uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.

Winterregeling:

Als u ons in de winterperiode -van oktober t.m. maart- inschakelt om binnenschilderwerk uit te voeren dan geldt een interessante kortingsregeling. Informeer hier eens naar.

9% BTW:

Sinds 1 januari 2019 geldt voor schilderwerkzaamheden in en aan woningen ouder dan 2 jaar het lage BTW tarief van 9%.